Κυριακή, Μαΐου 20, 2007

ΣΕΞΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ


Τέλος τα ενδόμυχα ερωτήματα, οι αμφιβολίες και το άγχος.(Σαν διαφήμηση ακούγεται)! Το μηχάνημα που βλέπετε στην φωτογραφία δίνει απαντήσεις σ’όλα αυτά με το άγγιγμα ενός δαχτύλου.
Η αξιοπιστία του είναι διαπιστωμένη διότι δυο φορές που δοκίμασα να επιβεβαιώσω, όχι να μάθω τι είμαι, το αποτέλεσμα ήταν επιτυχές. Και τις δυο φορές έδειξε αυτό που είμαι: Σεξουλιάρης! Με ήτα και όχι με γιώτα.

2 σχόλια:

LOCUS SOLUS είπε...

Καλησπέρα, αγαπητέ φίλε. Καταγράφηκε, βλέπω, η πρώτη(;) ιδιότητα!

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Αγαπητέ locus solus,
έχω την εντύπωση ότι η σεξουλιάρα φύση μου δεν έχει καμμιά σχέση με τον τίτλο μου. Αντιγράφω από το κεφάλαιο 39 του πρώτου τόμου του μυθιστορήματος; "Άνθρωπος χωρίς ιδιότητες". "Έχει δημιουργηθεί ένας κόσμος ιδιοτήτων χωρίς άνθρωπο, εμπειριών χωρίς αυτόν που τις βιώνει, και έχει κανείς σχεδόν την εντύπωση πως στην ιδανική περίπτωση ο άνθρωπος δεν θα μπορεί να βιώνει τίποτε ιδιωτικά και ότι η φιλική βαρύτητα της ατομικής ευθύνης καλά θα έκανε να διαλυόταν σε ένα σύστημα τύπων δυνατών σημασιών", και καταλήγει "Και ξαφνικά εν όψει αυτών των ενδοιασμών ο Ούλριχ αναγκάστηκε να παραδεχθεί χαμογελώντας ότι παρ'όλα αυτά ήταν χαρακτήρας ακόμα και χωρίς να έχει χαρακτήρα"
Ευχαριστώ που με διαβάσατε!