Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2010

NO COMMENT

Διάβαζε και μη σχολιάζεις.
Το σιγάν εστί κρείσσον του λιλείν 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα. Αναλόγως ποιος σιγεί και ποιος μιλά.

ρ.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

ρ
Ίσως έχει παρεξηγηθεί η ανάρτηση. Θέλω, ευκαιρίας δοθείσης, να διευκρινήσω ότι γράφοντας τις δυο αυτές προτάσεις, στο μυαλό μου είχα ωρισμένους συνιστολόγους, οι οποίοι γράφουν-γράφουν, αλλά έχουν κλειστά τα σχόλια, ώστε να μην μπορούν να σχολιάσουν τα κείμενά τους οι κοινοί θνητοί.
Δεν ξέρω τι σκέφτονται, αλλά εμένα αυτό μου δείχνει αυταρχισμό και εξουσιαστική συμπεριφορά.

Ανώνυμος είπε...

Και μετά την καλημέρα, η προχωρημένη καλησπέρα.

Κι εγώ είχα κλειστά τα σχολια, για πολύ καιρό μάλιστα. Και ναι είμαι αυταρχικός άνθρωπος και τη βρίσκω να εξουσιάζω -πλαγίως- διάφορους ανθρώπους. Όμως,προσωπικώς, τα σχόλια τα είχα κλείσει για δυο λόγους. Πρωτον, βαριόμουν αφάνταστα να απαντώ και δεύτερον βαριόμουν να κάνω σχόλια σε όλους όσοι μου έκαναν.

Γιατί τα ξανάνοιξα; Έλα μου ντε!

ρ.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

ρ
Είδατε που έπεσα διάνα;

Ανώνυμος είπε...

τι να απαντώ; ευχαριστώ φανταστικέ μου αναγνώστη για το φανταστικό σου σχόλιο σχετικά με τη φανταστική μου συγγραφή; Ήμουν σε μια φανταστική ψυχολογική κατάσταση όταν το έγραφα και το φανταστικό διορατικό σου μάτι έπιασε τις αποχρώσεις; Το κλίμα τις περισσότερες φορές είναι ίδιο. Βάστα με να σε βαστώ να ανεβούμε τον γκρεμό. Μονο που στην προκειμένη περίπτωση ο γκρεμός είναι πεζοδρόμιο.
Σας αρέσει να σας σπρώχνουν από πίσω για να ανεβείτε το πεζοδρόμιο; Ή να σπρώχνετε εσείς;

Εν ολίγοις, με εκνευρίζει αφάνταστα η ''γλυκεροτητα'' στα σχόλια και όλοι φαίνεται να θέλουν κάτι από τον άλλον. Εξάλλου το γλύψιμο ανευ λόγου και αιτίας ειναι σπορ με κανονικό εξοπλισμό και κατηγορίες πρωταθλήματος.

Πάντως εσεις, (για να σας γλύψω κι εγω λίγο :) ), δεν ανήκετε στις παραπάνω παραγράφους. Το εννοώ. Βγάζετε άλλα πράγματα.

ρ.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

ρ
Αυτό που περιγράφετε είναι η μια πλευρά του νομίσματος. Υπάρχει και η άλλη που δεν αντέχει τον διάλογο.
Καλά κάνει, δικαίωμά της. Αυτό που δεν αντέχω είναι η έπαρση με δόσεις δημοκρατικότητας, αμφισβήτησης και "λαικής" μαγκιάς εκ του ασφαλούς.

merilou9@gmail.com είπε...

τς τς τς....
ελάτε δα.... μην είστε και τόσο σκληρός κι αφήστε κάποτε να δείχνουμε αυταρχική συμπεριφορά και τελος πάντων ό,τι άλλο είπατε

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

@merilou
Σας αφήνω, σας αφήνω. Για να δείτε τι καλός άνθρωπος είμαι.