Παρασκευή, Ιουνίου 29, 2018

ΤΡΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Πρώτη μαρτυρία

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο προπονητής Κλωντ Βεραμάν, απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του και το ευρύ εις βάρος της αποτέλεσμα, τελειώνοντας την ολιγόλεπτη ομιλία του για την τακτική τού δευτέρου ημιχρόνου, βλέποντας την απογοήτευση στα μάτια των ποδοσφαιριστών του, για να τους πείσει ότι γίνονται ακόμη θαύματα, η κατάσταση μπορεί ν’ανατραπεί, επιστράτευσε το έσχατο επιχείρημά του. Άρχισε να ίπταται είκοσι πόντους πάνω από το έδαφος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ποδοσφαιριστών του.

Δεύτερη μαρτυρία

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο προπονητής Κλωντ Βεραμάν, απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του και το ευρύ εις βάρος της αποτέλεσμα, τελειώνοντας την ολιγόλεπτη ομιλία του για την τακτική τού δευτέρου ημιχρόνου, βλέποντας την απογοήτευση στα μάτια των ποδοσφαιριστών του, για να τους πείσει ότι γίνονται ακόμη θαύματα, η κατάσταση μπορεί ν’ανατραπεί, επιστράτευσε το έσχατο επιχείρημά του. Άρχισε να περπατά επί των υδάτων, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ποδοσφαιριστών του.

Τρίτη μαρτυρία
Στο ημίχρονο του αγώνα, ο προπονητής Κλωντ Βεραμάν, απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του και το ευρύ εις βάρος της αποτέλεσμα, τελειώνοντας την ολιγόλεπτη ομιλία του για την τακτική τού δευτέρου ημιχρόνου, βλέποντας την απογοήτευση στα μάτια των ποδοσφαιριστών του, για να τους πείσει ότι γίνονται ακόμη θαύματα, η κατάσταση μπορεί ν’ανατραπεί, κατέφυγε στην έσχατη λύση. Η εφευρετικότητά του είχε επανέλθει. Εγκαταλείποντας τις μεταεδεμικές ανθρώπινες συμβάσεις, με το αφανέρωτο γρατζούνισμα της έμπνευσης στην καρωτίδα του μυαλού του, χτύπησε στην πλάτη, με το νούμερο 14, τον Jesus, και του είπε αποφασιστικά:
- Μπαίνεις στη θέση του Εν Κανά. Από σένα εξαρτώνται όλα. Αν δεν κάνεις εσύ το θαύμα σου, τότε ποιος θα το κάνει;
Μπες κι απόδειξε ποιος είσαι, ήταν η καταληκτική του πρόταση.




Ο πίνακας "Untitled" είναι του Nathan Oliveira

Δεν υπάρχουν σχόλια: