Δευτέρα, Οκτωβρίου 10, 2011

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ

Θα τους αντιμετωπίσω και σήμερα τους μαλάκες! Πίνοντας vodka, ακούγοντας Doors και Verdi, σφουγγαρίζοντας, βλέποντας «Nader and Simin, A seperation», πλένοντας τα χάπια  με το σάλιο μου, διαβάζοντας Saul Bellow, γράφοντας αυτό που θα διαβάζετε αύριο, ξυρίζοντας τ’αρχίδια μου, σιδερώνοντας το πορτοκαλί μου πουκάμισο, πετώντας στα σκουπίδια τον «Τροπικό του Καρκίνου», αφήνοντας τον εαυτό μου να πετάξει με το υποβρύχιο τρένο των ονείρων μου.

6 σχόλια:

Johnny Panic είπε...

Πετώντας στα σκουπίδια τον "Τροπικό του Καρκίνου"; Προσέξτε μη σας ερωτευτώ...

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

@Johnny Panic
Ερωτευτείτε με, αλλά εγώ για τα σκουπίδια το έχω αυτό το βιβλίο.

Johnny Panic είπε...

Εγώ βιβλία δεν μπορώ να πετάξω,κάτι με πονάει(ακόμα),αλλά αν ήταν να ξεφορτωθώ μερικά,αυτό θα ήταν από τα πρώτα...

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Εγώ τα πετάω γιατί δεν θέλω να πάρω άλλον στον λαιμό μου. Το γράφω αυτό, γιατί πριν από χρόνια, έδωσα αρκετά βιβλία μου στη Δημοτική βιβλιοθήκη της Ρόδου. Μερικά, αν θυμάμαι καλά, ήταν βιβλία ενδιαφέροντα, με κορυφαίο "Η μεγάλη πλατεία" του Μπακόλα, αλλά τα περισσότερα ούτε ήθελα να τα βλέπω μπροστά μου. Εμπιστευόμουν βλέπετε τους "έγκυρους κριτικούς", και αγόραζα άκριτα. Τώρα αγοράζω με μεγάλη σκέψη και έρευνα.
Καλή σας νύχτα

Johnny Panic είπε...

Πλέον κι εγώ αγοράζω βιβλία έπειτα από πολλή σκέψη,όχι όμως λόγω ανάπτυξης της κριτικής ικανότητας,αλλά λόγω συρρίκνωσης της αγοραστικής τοιαύτης.Μια που μένουν λίγα,ας ξοδεύονται σε άξια πράγματα.Καληνύχτα.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Το οικονομικό πρόβλημα είναι, τώρα πια, το πιο βασικό για την αγορά βιβλίων, όπως στον κινηματογράφο, αχ! οι μέρες που βλέπαμε τρεις ταινίες την εβδομάδα, το δε καλοκαίρι, κάθε βράδυ, όσο και γενικά στην παρακολούθηση καλλιτεχνικών γεγονότων. Επιτέλους να μπει μια τάξη στον χαβαλέ των προηγούμενων χρόνων και να ξεχωρίσει ήρα από το σιτάρι.
Καλή μέρα