Δευτέρα, Απριλίου 27, 2009

ΓΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ


ΑΛΩΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ

Προειδοποίηση περιεχομένου
Ορισμένοι αναγνώστες αυτού του ιστολογίου επικοινώνησαν με τη Google επειδή θεωρούν ότι το περιεχόμενο αυτού του ιστολογίου είναι απρεπές. Γενικά, η Google ούτε αναθεωρεί ούτε επιδοκιμάζει το περιεχόμενο αυτού ή οποιουδήποτε ιστολογίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πολιτικές περιεχομένου, επισκεφθείτε τους
Όρους υπηρεσίας του Blogger

Κατανοώ και επιθυμώ να συνεχίσω

4 σχόλια:

μαριάννα είπε...

Καλησπέρα και ευχές για κάθε καλό!
Συνέβη κάτι και δεν καταλάβαμε; Ή απλά το Αλωνάκι έβαλε προληπτικά την «προειδοποίηση περιεχομένου», όπως έκανα κι εγώ στην Κοιλάδα με τις μπούκλες, για κάθε ενδεχόμενο; Διότι ποτέ δεν ξέρεις από πού θα σου ξεφυτρώσει ο κάλος. Τουλάχιστον ας είμαστε κατοχυρωμένοι και προστατευμένοι από την... καλΟΟΟΟσύνη μερικών, οι οποίοι δεν το έχουν σε τίποτα να καταγγείλουν ως άσεμνο περιεχόμενο εικόνες και λέξεις που τους... σοκάρουν. Ας είναι ποίηση, ας είναι τέχνη. Δεν χαμπαριάζουν. :)

Ευκαιρίας δοθείσης, να ρωτήσω αν ακούσατε κάτι σχετικό με την άρση της θεατρικής παιδικής παράστασης του Ευτυχισμένου Πρίγκιπα του Ουάιλντ, κατόπιν διαμαρτυρίας σχολείων του νομού Δωδεκανήσων;

Θερμές καλησπέρες

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

@μαριαννα
Σας εύχομαι χρόνια πολλά όπως εσείς επιθυμείτε να περάσουν.
Έχω την εντύπωση από το σχόλιο του κ.Κεντρωτή, που παραθέτω παρακάτω, και την προειδοποίηση περιεχομένου, όπου αναφέρεται σαφώς πως υπάρχει παρέμβαση από τρίτους, ότι είναι επιβολή λογοκρισίας και όχι αυτολοκρισία, αν και αρμοδιότερος να απαντήσει είναι ο αλωνάρχης.
"@ ΟΛΟΙ: Τί να πω; Απορώ και εξίσταμαι μεν, αλλά δεν προτίθεμαι να κάνω και τίποτα, πέραν μιας τυπικής διαμαρτυρίας (και αν...). Όποιος "σκανδαλίζεται" με και από τέτοια είναι επιεικώς ανώμαλος, με την αρχετυπική σημασία του όρου.

Ευφρανθώμεν, φίλτατοι! Χρειάζεται και το γέλιο στη ζωή μας. και το γέλιο προ παντός άλλου το χορηγούν οι γελοίοι..."

Για την παιδική παράσταση δεν γνωρίζω. Αργότερα θα ακούσω και το παραμύθι.
Καλό απόγευμα

μαριάννα είπε...

Αγαπητέ Άνθρωπε Χωρίς Ιδιότητες, έχετε δίκιο. Ούτε μπορούσα να φανταστώ πως θα υπήρχαν τόσο μικρόψυχοι χρήστες που φθονώντας το Αλωνάκι θα έκαναν κλικ για ανάρμοστο περιεχόμενο.
Άλλη μια φορά στα σύγχρονα μαύρα σκοτάδια που ζούμε και...

«...στα χρόνια τα δικά μας τα σακάτικα

είθισται

να δολοφονούν

τους ποιητάς»

Την καλησπέρα μου και μη χειρότερα! Τί άλλο θα δούμε πια...

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

@αγαπητή μαριάννα
Το διαδίκτυο δεν είναι όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος. Όποιος το πιστέψει θα τρώει χαστούκια καθημερινά.
Σας καληνυχτώ