Τετάρτη, Νοεμβρίου 06, 2013

MOZART!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέρασα για να σας πω ένα "γεια"
και να σας αφήσω την ταινία που βρήκα χτες βράδυ εντελώς τυχαία και που η σκληρότητά της με άφησε ξάγρυπνη.
Σκέφτηκα ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Το εξαιρετικό ομώνυμο βιβλίο, αν και το έχω διαβάσει δυο φορές και παρά το ότι, κατά κάποιον τρόπο, δεν είχε κάθαρση, εντούτοις μου φάνηκε πιο κοντά στις αντοχές μου.

http://www.youtube.com/watch?v=IJUlJRJOhc0

κ.κ.

Ανώνυμος είπε...

Παράλειψή μου να μη σας πω ότι αυτές τις μέρες, υπό τους ήχους του Μozart, που άκουσα επανειλημμένα, διεκπεραίωσα διάφορες υποθέσεις ξεφεύγοντας (λιγάκι) από τα καθημερινά του βίου.
Σας ευχαριστώ!


ΥΓ. Προτείνω, με τη σειρά μου:
http://www.youtube.com/watch?v=-czX0Y1z0yY

κ.κ.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

κ.κ
Σ'ευχαριστώ για την επίσκεψη. Τα δώρα σας ήταν υπέροχα! Τα άνοιξα και ένοιωσα τόσο πολλή χαρά! Το ήξερα πριν τ'ανοίξω ότι κάτι υπέροχο ήταν τυλιγμένο με την κορδέλα, αλλά τέτοια έκπληξη δεν την περίμενα.
Που να βρίσκεται άραγε αυτό το βιβλίο; Το διάβασα, πριν πολλά-πολλά χρόνια, και ήταν από τα βιβλία που με βοήθησαν να συνεχίσω την ανάγνωση. Ξέρετε, τα βιβλία που αγαπώ, είναι εκείνα που μου λένε, συνέχισε να διαβάζεις. Πόσες φορές στη ζωή μου ένοιωθα αποστροφή στην ανάγνωση ώσπου να έρθει εκείνο το βιβλίο που θα με απομάκρυνε από την παραίτηση της ανάγνωσης.
Τι να κάνω κι εγώ να σας ευχαριστήσω; Στα στέλνω ένα τραγούδι, με την ανάγκη να σας πω ότι οι επισκέψεις σας μου είναι απαραίτητες.
http://www.youtube.com/watch?v=rgAJMneX8uU