Πέμπτη, Ιουνίου 26, 2008

Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΣΤΑΚΑΣ

“Ο Σπύρος Αραβανής, ο Voas (εποχιακός εφημερεύων) κι εγώ, ως διαχειριστές του σάιτ έχουμε μάθει να σβήνουμε δεκάδες σπαμ μηνύματα την ημέρα…Το να σβήσουμε και μερικά υβριστικά δεν μας είναι ιδιαίτερος κόπος, απλώς δεν είμαστε 24 ώρες απίκο.Το τελευταίο διάστημα σβήσαμε αρκετά σχόλια κάποιου “ανώνυμου”…στη βάρδια του ο καθένας μας, μέχρι να προσλάβουμε γραμμετέα…Ο ανώνυμος μπορεί να είναι άνθρωπος χωρίς ιδιότητες (καημένε Μούζιλ…) και θα παραμείνει στην παράπλευρη στήλη των ιστολογίων, αλλά θα πρέπει να μάθει κι αυτός κι όσοι ζηλεύουν το έργο του πως θα αποκαλύπτεται η δράση τους εδώ κι όπου αλλού ήθελε προκύψει”.

Ποιείν - Επιθεώρηση Ποιητικής Τέχνης » Χρίστος Γούδης, Πέντε Ποιήματα (επίμετρο: Δημήτρης Μουζάκης) σχόλιο 86

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο ξαναλέω, φίλε μου: Τί πας και μπλέκεις με τα σκατά και τα ψώνια;

THE_RETURN είπε...

Κατ'αρχήν θα επισημάνω ότι η δημοσιοποίηση ιδιωτικής επιτολογραφίας χωρίς την άδεια του επιστολογράφου είναι παράνομη και ηθικά μη επιτρεπτή.

Εδώ και καιρό έκρινα ότι ο ιστολόγος του παρόντος ιστολογίου έχει ήθος και έτσι ασφαλώς θα είχε το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενώπιον μιας πιθανής άδικης επίθεσης.

Όμως η ενδεδειγμένη κίνηση θα ήταν να επικοινωνήσει με τον Σωτήρη Παστάκα για να διαπιστώσει αν πράγματι υπάρχει θέμα ή όχι. Γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο της συμπτώσεως πάντα.

Προσωπικώς έχω δεχθεί διάφορες επιθέσεις όσο καιρό είμαι στον ιστολογικό χώρο. Ωστόσο, ποτέ δεν απάντησα,γιατι θεωρώ ότι δεν είναι η ενδεδειγμένη μέθοδος. Δεν είναι δηλαδή θέαμα αυτό να υπάρχουν ιστολόγια που "τσακώνονται" το ένα με το άλλο.

Θα πρέπει κάποτε αυτά τα πράγματα να εκλείψουν και η άμεση επικοινωνία να λύνει όλα τα ζητήματα που προκύπτουν.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

@return(τό έγραψα σωστά, ο παιδαγωγός μου μπορεί να είναι περήφανος για μένα)
Ειλικρινά δεν ήθελα να σας έμπλεξω. Αλλά γιατί τόσος πανικός; Δεν δημοσιοποίησα από το μαίηλ σας, τίποτα περισσότερο από κάτι που αφορά αποκλειστικά εμένα. Πέραν τούτου ουδέν.
Όσον αφορά την ενδεδειγμένη κίνηση της επικοινωνίας με τον Σωτήρη Παστάκα εξισώνετε το θύμα με τον θύτη.
Καλημέρα σας

Ανώνυμος είπε...

To arxiko arthro me tis ybreis poy periexei exei apothikeytei.

To keimeno pou exeis sto sxolio den einai tou Return.

Kala xemperdemata.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

@ανώνυμος
Αι και; Στα ...... μας
και μας, Κωστής Παλαμάς!

Φαίδρα Φις είπε...

αγαπητέ μου,
μη χαλάτε την καρδιά σας,
πέρασα να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι,
να είστε καλά
να μη στεναχωριέστε
να προσέχετε τον εαυτό σας,
τους κινδύνους τους διατρέχουμε όταν αποφασίζουμε να δώσουμε σημασία στις ρήσεις και στα μέτρα κάποιων που κατά τα φαινόμενα είναι ανθρωπάκια.

σας φιλώ

Ανώνυμος είπε...

oraia h paralogotexnis

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

@φαίδρα φις
Αγαπητή μου σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Σας εύχομαι κι εγώ καλό καλοκαίρι. Να είστε πάντα δημιουργική και έτοιμη για το θάρρος της γνώμης σας.
Να είστε σίγουρη, ότι δίπλα μας πάντα θα υπάρχουν παράσιτα, που ζηλόφθονα θα προσπαθούν να καταστρέψουν κάθε προσπάθεια, που δεν θα υποτάσσεται στην δική τους ερμηνευτική πρόταση.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

@ανώνυμο ρυ-παρα-τεχνίτη

Ωραίος ο χοιροτέχνης!!!