Πέμπτη, Ιουνίου 19, 2008

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ


Εν μέσω καύσονος οι μάσκες πέφτουν. Δεν αντέχουν τη ζέστη!!!
Εδώ
Για περισσότερες λεπτομέρειες Ροΐδη Εμμονές και Μανώλης Βασιλάκης

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρεις και να διαβάζεις μαλακοκαύλη.

Χαχαχαχαχαχαχαχα!

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

@Κον ανώνυμον (όπως Κος Γιανναράς)

Φειδωλέ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε, στο ξαναλέω: τί θέλεις και μπλέκεις με τα σκατά και τα μιχοχέσματα;

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

@αγαπητόν άλλον ανώνυμον
Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι είμαι βοηθός του κ."Ανθρώπου χωρίς Ιδιότητες", όπως εξηγεί ο ιδιοκτήτης του κατάστηματος σε προηγούμενη ανάρτηση. Άρα εγώ προσωπικώς δεν έχω ξαναμπλεχτεί. Όσον αφορά την ουσία του ερωτήματός σας, με ενοχλεί η βρώμα που βγάζουν τα "σκατά", όπως τα ονομάζετε, του διαδικτύου, τα οποία αν δεν τα καθαρίσουμε, εκτός της εστίας μικροβίων, αν παραμείνουν μπορεί να γίνουν λίπασμα.Τότε τα αποτελέσματα, ίσως, γίνουν απρόβλεπτα

Ευχαριστώ για την επικοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

Monos sou ta grafeis.
Afou den se diabazei kaneis.
Tosi kourasi gia na eisai o anthropos xoris talento.
Se lypithike tin alli fora.
Tora deixneis ti malakas eisai.
Tha katalabeis oti den se ypologizei kaneis.

Oli mera sto mlogk tou eisai. Ziliari.

Xaxaxaxaxaxa!

Tha pixei i mouna soy gia na xanadeis apantisi.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

@Κον ψύχραιμον ανώνυμον ή "Μεγάλο αδελφό"!!!
Καλημέρα σας
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Θα τα μεταβιβάσω στον καταστηματάρχη.
Υ.Γ Μας πως με παρακολουθείτε; Με κάμερες;

μαριάννα είπε...

Αγαπητέ Βοηθέ! Είναι τόσο προβλέψιμο το σούργελο του διαδικτύου που δεν πρέπει να ανησυχείτε με τί παρακολουθεί.
Με τη λύσσα του απλά. Πεθαίνει από ζήλια! Ζήλια άρρωστη επί παντός. Μυρίζει τον αέρα...

Τώρα βρήκε άλλο λιλί να παίζει. Φτιάχνει αντιμπλόγκ, προσφιλές του σπορ από παλιά, και νομίζει ότι μας χλευάζει ο καραγκιόζης! Του οποίου τα σπλάχνα είναι τόσο μαύρα και τόσο σάπια και γι αυτό δεν έχει και καθόλου τσίπα.

Μιλάει με νικς κανονικά, με ΙΡ, με φωτογραφίες, με ολόκληρα ποστ. Στοιχεία που πραγματικά τον στέλνουν στο διαδικτυακό ικρίωμα, στοιχειοθετώντας όχι απλά αδικήματα, αλλά κακουργήματα!

Ήμουνα σίγουρη σήμερα που έγραψα ένα σχόλιο στην Υπεράσπιση ότι θα κάνει αντιμπλόγκ και για μένα, εκτός από τη Κσμ. Το είχα πει σε όλους αλλά κανείς δεν έβαζε στοίχημα, γιατί συμφωνούσαν :)

Ποστάρισα ένα θέμα με πιασάρικο τίτλο και τον τσίμπησα με τη μία.

Όντως το έφτιαξε σήμερα! χαχαχαχαχα Το βλήμα!

Τί ξενέρα να είναι τόσο προβλέψιμος ένας άντρας... άντρας... λέμε τώρα. :Ρ

Οι άντρες που έχουν βάρος σέβονται τα παντελόνια τους!

Καλή Κυριακή Βοηθέ! Τα σέβη μου στ' Αφεντικό! ;)

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

@αγαπητή γητεύτρια
Πω!Πω!Πω!
Κάνει τέτοια πράγματα; Το επιτρέπει η ποιητική του συνείδηση και το ταλέντο του; Οι γνώσεις του, η αισθητική του, η κριτική του εμβρίθεια,ο πανευμήχανος συλλογισμός του, η ποιοτική του συγγραφική συγκρότηση , η πνευματική του επάρκεια, η ερατώνυμος γλώσσα του, η αβρόφορτη παρουσία του, ο φωτοσυρμός των φράσεων του, η πολύσεμνος παρουσία του, ο πολύσημος στοχασμός του, ο ευπρεπής λόγος του;
Τι λέτε! Πέφτω από τα σύννεφα!
Σας χαιρετώ θερμά!

Ανώνυμος είπε...

:)

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

@αγαπητέ κύριε αργύρη
Πρέπει να είστε το ζόμπι που εμφανίζεται στο πόστ του "συνεργάτη" μου, όπως μου είπε να τον αναφέρω σε επανειλημμένα μηνύματα που μου στέλνει στο κινητό μου τηλέφωνο, το οποίο διαχειρίζομαι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Συνεπώς πρέπει να επανέλθετε στον τάφο σας, δίχως το κουβαδάκι σας, μακριά από παραλίες, όπως προτείνει ο ίδιος ο καταστηματάρχης.
Υγιειαίνετε!!!!!

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

@Κυρία μαρίτσα ή Κίτσα(κοινώς Κιτσαριό)
Δυστυχώς λόγω αποφάσεως του αφεντικού μου, δεν μπορώ να δημοσιεύσω το χυδαιολεκτούμενο σχόλιό σας.
Σας παρακαλώ, λοιπόν, να εκλείπουν παντελής τα δολίως κινούμενα αισθανήματα.
Καλό σκοτάδι!!!

μαριάννα είπε...

Καλημέρα! :))))))))))

Και σε μένα ο γνωστός-άγνωστος-κιλίμιας-ταμτάκος του δικτύου, άφησε σχόλιο με την ταυτότητά του.

Μου είπε θριαμβευτικά: Να δω αν θα ξυρίζεσαι τώρα με πορτοκάλι!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!

Πάντως εδώ που τα λέμε, θέλει και μια συμπόνια.

Έχει ξεκατινιαστεί σε όλο το δίκτυο. Έχει βγάλει και την επιδερμίδα, έστω αυτή που είχε, έχει γίνει το ζόμπι του δικτύου. Πιο γραφικός από τους γραφικούς και να τον γράφουμε;

Τόση λάσπη πετάει, τόσους οχετούς, μα να μην καταλαβαίνει κανένας τίποτα και να τον έχουμε συνδέσει με Κάιρο όλοι;

Το αρρωστημένο του μυαλό, τον οδηγεί από το ένα τραγικό λάθος στο άλλο.

Αξιοθρήνητος είναι...

Καλή βδομάδα! Σας χαιρετώ!

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Από τον «Άνθρωπο χωρίς Ιδιότητες» έλαβα την εξής απάντηση σχετικά με το σχόλιο σας.
Αγαπητή γητεύτρια
Αυτό που προσπάθησα να κάνω εδώ και αρκετό καιρό, είναι να δώσω μια απάντηση σε απόψεις, που με την ενδυμασία της παρορμητικότητας και δημαγωγίας, καλύπτουν τον λαικιστικό πυρήνα τους και, την βαθιά συντηρητική καταγωγή τους.
Με οδηγό ένα κείμενο του Παντελή Μπουκάλα στην «Καθημερινή» της 04.02.2007, θα προσπαθήσω να δείξω ότι οι απόψεις του κ. Μίχου, είναι η ακριβής έκφραση της λαικίστικης τακτικής, και η διαδικτυακή πολιτική παρουσία του συνάφεια της ιδεολογικής προσάρτησης στην κυριαρχία του λαικισμού.
Ο λαικιστής, σύμφωνα με τον κ.Μπουκάλα, απευθύνεται στο συναίσθημα, όχι το νου. Παρατά ως εκ τούτου την ηπιότητα, τον καθωσπρεπισμό και μιλά όπως μπροστά στον καθρέφτη του: αφτιασίδωτα, ωμά, «χύμα και τσουβαλάτα». Μαγεμένος από την ίδια του τη φωνή, ο λαικιστής, αφήνεται στη μικροηδονή του υβρεολογίου, νοιώθοντας απολύτως ασφαλής μέσα στον οικείο του χώρο, ο οποίος αυτό ακριβώς απαιτεί από τους αγαπημένους του ρήτορες: επιθετικότητα, ειρωνία, «ξεμπρόστιασμα» των αντιπάλων.
«Λαικός», λοιπόν, είναι όποιος μιλάει με εκφράσεις από το «λεξικό της πιάτσας», όποιος διαθέτει ένα εγώ απρόσφορο σε οποιονδήποτε διάλογο, σε οποιαδήποτε ανταλλαγή απόψεων, αφού αντί απόψεων εξαπολύει αρές και επιφωνήματα, δεδομένου ότι το σκοπούμενο είναι η πρόκληση θορύβου που θα σκεπάσει τον πιθανό αντίλογο, όπως η πρακτική αυτή, συμπληρώνω, εκφράζεται στα σχόλια των αναρτήσεων μας.
Ο ναρκισσισμός λοιπόν έκδηλος, όπως έχουμε αντιληφθεί, και έκδηλη η προσπάθεια του προσφιλού μας κρινόμενου, να μοιάσει στο μοντέλο της «λαικότητας» που έχει κατασκευάσει. Αλλά, δυστυχώς, γι’αυτόν όταν προσπαθεί να «φερθεί σαν τον λαό» φέρεται σαν καρικατούρα και μίμος της αυθεντικής λαικής φωνής.
Παλαιόθεν, τέλος, γράφει ο κ.Μπουκάλας, όσοι διαλαλούν πως «είναι ο εαυτός τους», ατόφιος τάχα και αλογόκριτος, όσοι δηλαδή επιχειρούν να πείσουν ότι δρουν και μιλούν αυθόρμητα και γνήσια, δίνουν απλώς μια παράσταση γνησιότητας και αυθορμητισμού. Στην πραγματικότητα, αυτό που εννοούν ως αυθορμητισμό είναι ο εγωισμός τους, που δεν ανέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση, για τούτο και εκβάλλει φυσικότατα στον αυταρχισμό. Ο «λαϊκός» για ένα πράγμα είναι απολύτως βέβαιος: ότι το σωστό και το δίκαιο είναι πάντοτε με το μέρος του.
Δεν ξέρω αν πρέπει να συμπονούμε και να θεωρούμε αξιοθρήνητο τον εν λόγω κύριο, όπως γράφετε. Είναι κάτι που δεν με αφορά. Εκείνο που δεν πρέπει να συμπονάμε και να κρίνουμε με μεγαλοψυχία είναι οι αξιοθρήνητες απόψεις του. Αυτές είναι που καταδικάζω και όχι τον άνθρωπο.
Σας ευχαριστώ για την επικοινωνία

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Γράφετε:
"θα προσπαθήσω να δείξω ότι οι απόψεις του κ. Μίχου, είναι η ακριβής έκφραση της λαικίστικης τακτικής, και η διαδικτυακή πολιτική παρουσία του συνάφεια της ιδεολογικής προσάρτησης στην κυριαρχία του λαικισμού."

και ακόμα:

"Εκείνο που δεν πρέπει να συμπονάμε και να κρίνουμε με μεγαλοψυχία είναι οι αξιοθρήνητες απόψεις του."


Θα συμφωνήσω με τα περί κρίσης των απόψεων, των πρακτικών και των μεθόδων των μπλόγκερς, και όχι των ανθρώπων που είναι πίσω από κάθε ψευδώνυμο. Άλλωστε είναι κάτι που επαναλαμβάνω συχνά, γι αυτό και το εννοώ.

Αυτό που δεν εννοώ όμως, είναι ο λόγος που διατηρείτε στους συνδέσμους σας αυτόν τις απόψεις του οποίου κρίνετε ως αξιοθρήνητες.

Μου κάνει κάπως αντιφατικό.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

@κ.σ-μ
Βέβαια θεωρώ τον πολιτικό λόγο του κ.Μίχου συντηρητικό, αντιδραστικό, καθαρά λαικίστικο. Έχω την εντύπωση ότι πίσω από την ανωνυμία των σχολίων στο blog μου, είναι το πρόσωπό του. Άρα ο λόγος είναι χυδαίος κα εμετικός.
Παρακολουθώ τις επιθέσεις που κάνει στην γητεύτρια και σε σας, όπως μαθαίνω. Αφού συμβαίνει, είναι άνανδρος και αναιδέσταστος.
Στα links όμως νομίζω ότι πρέπει να αναφέρονται όχι μόνο τα blogs που αποδεχόμαστε, αλλά και αυτά που θεωρούμε απλά ενδιαφέροντα. Ακόμα κι αυτά που δεν συμφωνούμε μαζί τους σε όλα, όσα γράφουν. Όλα πρέπει να βγαίνουν στο φως. Ο αναγνώστης μετά κρίνει, αποδέχεται ή απορρίπτει.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι επιλογή των τραγουδιών, των ποιημάτων, η λογοτεχνική του προσφορά, η μεταφραστική προσπάθειά του είναι αρκετά αξιόλογη. Είναι δηλαδή στις προτεραιότητές μου. Βέβαια αυτό το θεωρεί ζήλια αφού "ανώνυμα" μου γράφει ότι όλη τη μέρα είμαι στο ιστολόγιό του, αλλά κι αυτό είναι μέρος της ψυχοπαθολογίας του.
Δεχθείτε την ειλικρινή μου καλησπέρα, ευσεβεστάτη!