Κυριακή, Ιανουαρίου 18, 2015

ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΕΙΨΩ;

Σιγά μην έλειπα εγώ από τον απολογισμό του 2014.










9 σχόλια:

Rosa Mund είπε...

Είμαι πολύ μακριά νυχτωμένη, αν κρίνω από τα βιβλία που διαβάζετε.
Αδιάβαστα: 5 στα 5.

Προσπαθώ να βρω ηρεμία πρώτα και μετά τους αναγνωστικούς ρυθμούς μου, ύστερα από διάφορα γεγονότα, που συμβαίνουν κάποτε και σε μας -όχι μόνο στους άλλους.

Δωράκι για σας:
https://www.youtube.com/watch?v=7J4fdkr9zt8

(Εις εαυτόν, ωσαύτως!)

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Γιατί εγώ που τα διάβασα είμαι ξημερωμένος; Ή οι άλλοι που τα έχουν διαβάσει μαζί με μένα; Σιγά μην περιμέναμε από τη λογοτεχνία, δηλαδή την κατασκευασμένη αφήγηση του κόσμου, να μας προσφέρει το φως της μέρας. Δηλαδή τι κακό έχει, στο κάτω-κάτω, η καημενούλα η νύχτα; Μια χαρά είναι.
Σας ευχαριστώ για το δωράκι κι ελπίζω όλα να πάνε καλά στην προσωπική σας ζωή.

ναυτίλος είπε...

Πώς ήταν η Συνοπτική ιστορία του παντός; Ήταν καλό; Ψάχνω εδώ και καιρό να το βρω και είναι εξαντλημένο...

ναυτίλος είπε...

Το βιβλίο του Ορμεσόν είναι καλό; Το ψάχνω καιρό τώρα και είναι εξαντλημένο αλλά αν αξίζει μπορεί να το πάρω στα γαλλικά...

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Είμαι ενθουσιασμένος και υπερβολικός οπότε μην λάβετε τοις μετρητοίς τα λόγια μου. Το βιβλίο του Ομερσόν είναι η συμπύκνωση και το ξεκίνημα κάθε λογοτεχνικής δημιουργίας. Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει στην καριέρα μου ως αναγνώστης.

ναυτίλος είπε...

Τώρα είναι που πρέπει να το βρω... αν δεν το βρω, το δανείζετε για μία ωρίτσα -όσο χρειάζεται για να το βγάλω φωτοτυπίες;

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Το βιβλίο το έχω δανειστεί από τη βιβλιοθήκη. Όταν επιστρέψω στη Ρόδο μπορώ να σας το στείλω σε e mail. Το έχω σκανάρει και είναι αποθηκευμένο.

ναυτίλος είπε...

Αλήθεια, το έχετε σκανάρει; Τέλεια!! Έψαξα και σήμερα στο κέντρο και δεν το βρήκα. Αλώνισα ένα σωρό βιβλιοπωλεία. Ελπίζω να με θυμηθείτε όταν επιστρέψετε στη Ρόδο...

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Σας φυλάω μια έκπληξη! Κρατώ στα χέρια το βιβλίο. Το βρήκα πριν μια ώρα σε ένα βιβλιοπωλείο στο Παγκράτι . Αν θέλετε στείλτε μου το τηλ. σας (δεν θα το δημοσιεύσω, φυσικά) για να εποικοινωνήσω μαζί σας.