Δευτέρα, Μαρτίου 04, 2013

ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν είναι απρέπεια, να επισκεπτόμαστε, καμιά φορά, την αριστερή πλευρά του εαυτού μας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να νιώθω ότι διαπράττω κάποια απρέπεια, έχω ήδη επισκεφτεί την αριστερή πλευρά του εαυτού μου και έκτοτε μένω εκεί. Εκτάκτως, κάνω και την επίσκεψή μου στη δεξιά -όχι του ...Κυρίου, την άλλη.

(Είναι καλό αυτό, λέτε, ή κακό;)

Παρεμπιπτόντως, για να μην πλήττω, διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον "Το κουρδιστό πουλί" του Μουρακάμι, το οποίο πετώντας ήρθε να με βρει. Κι εγώ, με μειωμένες άμυνες, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο να το συμπεριλάβω στα εδώ και τώρα αναγνώσματά μου.

κ.κ.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Καλά κάνετε και επισκέπτεστε και τις δυο πλευρές του εαυτού σας. Θα σας ωφελήσε,ι αλλά δεν σας αποκαλύπτω πως, για να έχει σασπένς η συζήτηση.
Διαβάζετε "Το κουρδιστό πουλί". Είναι ένα υπέροχο βιβλίο. Παρατήστε τα όλα και συγκεντρωθείτε σ’αυτό. Εννοώ, παρατήστε όλα τα βιβλία.
Μια πρώτη του μορφή είχε παρουσιαστεί σαν διήγημα στο "Ο ελέφαντας εξαφανίζεται", το βιβλίο από το οποίο αγάπησα τον Μουρακάμι.(αν δεν κάνω λάθος)
Αλλά για να σας κάνω να ζηλέψετε, ήδη κρατάω στα χέρια μου τους δυο τόμους του "1Q84"!

Ανώνυμος είπε...

Και φυσικά, καθόλου δεν ζηλεύω -τι με περάσατε;

Έχω ήδη περάσει τις πρώτες 200 σελίδες, απερίσπαστη στην ανάγνωση του βιβλίου. Επίσης, έχουν φτάσει σε μένα και τα δύο "1Q84". Ίσως είναι ένα καλό κίνητρο για παράλληλη ανάγνωση προσεχώς.

Πάλι τον έστησα το Μίσκιν. Αναρωτιέμαι γιατί τον κατέβασα από το ράφι.

κ.κ.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Ωραία δεν ζηλεύετε. Εγώ θα ζήλευα, όπως και ο Μίσκιν που τον στήσατε!